SYNDIC.web

Kenmerken

Als syndicus bent u verplicht om uw klanten steeds toegang te geven tot hun documenten. De meest eenvoudige en snelle manier is om dit te doen is via internet. De werkwijze is zeer eenvoudig en u kan vrijwel onmiddellijk van start gaan. Wanneer u bovendien werkt met het pakket BEST/Syndic in de cloud zal een groot deel van de koppelingen automatisch gebeuren.

De gebruikers van het systeem (eigenaars,...) krijgen een unieke log-in. Hiermee kunnen ze zich online aanmelden. Ze krijgen enkel toegang tot de gebouwen en documenten waartoe zij de rechten bezitten.

Screenshots

 
 

Aanvullende producten

SYNDIC.av

Voor een vlot verloop van de Algemene Vergaderingen. De software voert zelf de nodige controles uit over aanwezigheid en het al dan niet behalen van het goedkeuringspercentage

 

BEST/Rentm in de Cloud

Cloud software voor de rentmeester. De software omvat alle tools voor een vlot beheer van het onroerend goed van eigenaars.

SYNDIC.workflow

Binnenkomende documenten kunnen vlot verwerkt worden dankzij deze software. De documenten worden ingescand en vervolgens kunnen ze waar nodig meteen verdeeld worden over de juiste panden.